Gyakori kérdések

Érdeklődjön telefonon: +3620 321 2771

Mekkora élettartammal kell számolni a Sköne Házak esetében?

A Sköne Házak élettartama és tartóssága megegyezik a hagyományos építésű tégla/ytong/beton házakéval. Tanulmányok bizonyították, hogy a megfelelően felépített és karbantartott acélházak élettartama nem marad el a hagyományos építési technológiájú tégla/ytong/beton házakétól és élettartama akár 100 év lehet. Épületeink alapanyagai és az építés során felhasznált eszközeink rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal.

Milyen gyártási idővel kell számolni?

A Sköne Házak felépítését akár 12 hetes gyártási határidővel vállaljuk, ehhez azonban minden egyéb feltételnek teljesülnie kell.

Hogyan történik a szállítás és hova lehet rendelni?

A gyártócsarnokunkban elkészült modulokat kamionnal szállítjuk ki az építkezés helyszínére. Az összeszerelés során daru segítségével helyezzük el ez épületet, a tervek alapján meghatározott formában. Európa összes országába megoldható a szállítás.

Milyen energiahatékonysága van a Sköne házaknak?

A Sköne Házak gondosan megalkotott rétegrendje és a felhasznált építőanyagok kiváló minősége gondoskodik a hatékony szigetelésről. Ennek köszönhetően a Sköne Home által átadott házak minden esetben a Magyarországon elvárt  0.25 W/m2K alatti átbocsátással rendelkeznek, de jellmezően ez a szám eléri a 0.13 W/m2K -t.

Milyen fűtéssel rendelhetőek a Sköne házak?

A Sköne Házakat NOBO fűtőpanellel felszerelve adjuk át, melyhez az alapfelszereltség részeként beépített 3,5 KW-os napelem biztosítja az energiát.

Szükség van építési engedélyre?

A Sköne Házakat minden esetben egyedileg tervezi meg építészirodánk, melysorán figyelembe veszi a Helyi Építési Szabályzatot. A legtöbb ház esetében a bejelentési kötelezettséget kell teljesíteni, melynek terveink megfelelnek.

Az alapozást tartalmazza az ár?

Áraink nem tartalmazzák az alapozást és az ehhez szükséges földmunkát, így ezt ügyfeleinknek saját szervezésben kell elvégezni. Igény esetén Cégünk közreműködik az alapozás elkészítésében, egy külön szerződés keretein belül.

Milyen alapozást igényelnek a Sköne házak?

Az alapozást a házméretek meghatározhatják, de alapvetően sávalapra, talajcsavarra, pontalapra, illetve lemezalapra is felépíthetőek a Sköne Házak.

Mi az előnye a Sköne házaknak a tégla házakkal szemben?

Szabadság a hibáktól

A Sköne Home modulokat gyártócsarnokunkban az időjárás viszontagságaitól megóvva, ipari körülmények között építjük, így a Sköne Házak magas minősége állandó az év 365 napján.

Optimalizált folyamatainknak és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően a Sköne Házak tökéletesen megegyeznek a tervezéskor megálmodott koncepcióval. A legkorszerűbb anyaghasználat és a modern gyártási technológiának köszönhetően Ügyfeleink azt a terméket kapják, melyet megálmodtak.

Milyen készültségi szinten adják át a házat?

A Sköne Házakat két készültségi szinten kínáljuk:

Kulcsrakész:

Ezt az állapotot csak abban az esetben tudjuk vállalni, amennyiben a burkolatokat, szanitereket a Sköne Home szerződött beszállítóitól választja, hogy az alapanyag ellátás ne akadályozza az ütemtervet.

Fűtéskész:

Ez a készültségi szint azt jelenti, hogy a Sköne Ház minden – a műszaki tartalomban felsorolt – felszereléssel rendelkezik, de a szaniterek beépítése valamint a hideg-meleg burkolatok beépítése a megrendelő feladata. A fenti munkálatok elvégzésére természetesen ebben az esetben is kérhető árajánlat Cégünktől.

Mekkora méretben kérhetőek a Sköne házak?

Technológiánknak köszönhetően 18 nm-től akár az 1000 nm-ig is meg tudjuk építeni álmai házát.

Hány szintig építhetőek a Sköne házak?

A Sköne Házak maximum 3 szintesek lehetnek.

Milyen építőanyagokat használnak az Sköne házakban?

A felhasznált építőanyagokat fenntarthatóságuk és erőforrás-megtakarítási szempontjaik alapján választjuk ki. Cégünk számára nagyon fontos szempont, hogy a Sköne Házak a legalacsonyabb hulladéktermelés mellett készüljenek el. Ezen felül fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy alapanyagainkat újrahasznosított formában szerezzük be, amennyiben ez lehetséges.

Mikor érdemes Önöket megkeresni?

Szeretjük ha leendő vásárlóinkat az otthonteremtés teljes folyamatában elkísérhetjük, ezért azt szoktuk javasolni, hogy akár a telekvásárlást megelőzően is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy az elképzelésnek megfelelő telket sikerüljön választani.

Milyen tervekkel kell rendelkezni az együttműködéshez?

Röviden semmilyennel. Áraink tartalmazzák a tervezés költségét is, melyet minden esetben cégünk építészirodája készít el.

Későbbiekben van lehetősége a Sköne házak bővítésére?

Úgy alkottuk meg a Sköne Házak gyártási technológiáját, hogy átadás után is egyszerűen bővíthetők legyenek.

Lehetséges az építkezés egész évben?

Zárt csarnokunknak köszönhetően, az időjárási körülményektől függetlenül, kiváló minőségben gyártjuk a Sköne Házakat az év minden napján. A helyszíni összeszerelés is független az évszaktól.

Kérdése van?

Forduljon bizalommal kolléáinkhoz további információkért!

Ajánlatkérés