//
Tapasztalat, Innováció, Termelés, hatékonyság, Fenntarthatóság

Skönehome Kft

Egy olyan iparágban, amely köztudottan stagnált az új technológiák befogadásával szemben, a SKÖNEHOME-t azért hoztuk létre, hogy felszámolja a régi folyamatok újrafelhasználásának tendenciáját, és helyette az elmúlt húsz év teljes technológiai innovációját alkalmazza.

Ennek megfelelően nem csak a legköltséghatékonyabb mód megtalálására összpontosított a magas színvonalú otthonok biztosítására, hanem arra is, hogyan kell ezt megtenni úgy, hogy közben minimális legyen a környezetterhelés. Míg a legtöbben valószínűleg téglából és habarcsból épült házban élünk, a jövő nagyban az előregyártott építésé. Építési rendszerként számos jelentős előnyt biztosít, kezdve a kibocsátás minőségével. 

Ennek a technológiának köszönhetően az építkezés nemcsak a helyszíni csapatok számára lesz könnyű, hanem sokkal biztonságosabb is, és csökkenti a munkaidőt. Az elsődleges alkatrészek raktárból történő gyártásával; a projekt telepítése sokkal gyorsabb folyamattá válik, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők jelentős költséghatékonyságra tehetnek szert. 

Összefoglalva, az előregyártás nem csak a környezetünk számára nagyszerű, hanem magasabb színvonalú outputokhoz és egy mindenki számára működő pénzügyi modellhez is vezet. A SKÖNEHOME-nál megértjük, hogy az otthonokat az emberek köré kell tervezni, ezért olyan továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosítunk, amely maximalizálja a hely- és költséghatékonyságot a lakók számára.